Cool text generator
 

           
                             Restaurante pentru nunti                Aranjamente florale                          Corturi pentru nunti                          Amenajari gradini

   
 
 
 
 
Locatii pentru nunti

Restaurante nunti Cort nuntaCorturi nuntiLocatii libere 2011


Organizarea unei nunti presupune un efort foarte mare si mult timp. Firma noastra vine in intampinarea dumneavoastra asigurandu-va tot sprijinul necesar organizarii unui astfel de eveniment pentru ca ziua nuntii sa fie una de vis, Pentru ca sa va simtiti invitati la propria nunta! Specialistii nostri vor discuta fiecare aspect al nuntii cu dumneavoastra pentru a se asigura ca in ziua nuntii totul va merge perfect si vor coordona din culise tot ce urmeaza sa se intample, fiecare moment se va regiza pentru un eveniment de exceptie.


Trimiteti o cerere pe adresa de e-mail: office@organizari-nunti-botezuri.ro, in care sa specificati data nuntii, numarul de persoane, bugetul acordat meniului(cu sau fara bautura) si aranjamentelor, precum si alte cerinte in care sa se incadreze localul si noi va vom gasi GRATUIT locatia mult visata.
NUNTA LA CORT

Doriti o locatie eleganta, care sa se preteze oricarei tematici? Aveti un numar mare de invitati si nu gasiti o locatie destul de incapatoare? Atunci cortul de nunti in stil american este solutia.

NUNTA LA PALAT

Doriti ca nunta dvs. mult visata sa se desfasoare intr-un palat, intr-un loc plin de istorie, iar atmosfera sa fie una de poveste? Avem solutia - Nunta la palat - Bragadiru, Snagov, Ghika, Mogosoaia... 


NUNTA ELEGANTA


Doriti ca evenimentul dvs. sa aiba loc intr-un restaurant elegant, cu terasa, situat in parc, pe malul lacului, cu parcare pazita si meniu variat? Doriti un local care sa va indeplineasca toate dorintele? (Delicatese culinare, bauturi fine, decoruri unice, fantani de ciocolata, sampanie...). Restaurantul Anatolia este varianta optima pentru momente de neuitat.

 

NUNTA MODERNA


Doriti o locatie moderna, realizata dupa cele mai in voga tendinte in materie de design interior? Doriti ca la evenimentul dvs. rafinamentul culinar sa se imbine armonios cu eleganta si bunul gust al designului? Datorita standardelor inalte ale serviciilor oferite, Restaurantul Spazio satisface si cele mai exigente cerinte.